dimarts, 30 d’octubre del 2012

Cafeambllet

De totes les males notícies que van arribant potser la més negativa amb escreix ha estat la condemna de la revista Cafeambllet, per atemptar contra l’honor de Josep Maria Via. Cafeambllet és una revista gratuïta que circula bàsicament per la província de Girona i que ha tingut el coratge d’intentar explicar allò que no diu la Vanguardia: la corrupció existent a la xarxa sanitària catalana. La condemna suposa una multa de deu mil euros que posa en perill la supervivència de la revista. La sentència no té cap ni peus segons han explicat alguns juristes perquè de l’esmentat senyor només es comenten les seves opinions expressades a un article del diari El Pais, però no pas la seva acció a la sanitat. Tampoc ajuda a mantenir la fe en les institucions que la jutgessa responsable de la sentència hagués estat condecorada no fa gaire pel president Mas. Recordem allò que es deia de la dóna del Cèsar. La qüestió evident és que tothom que conegui una mica l’entrellat del país, sap que les denúncies d’aquests periodistes gironins són certes i apunten a un dels fraus més grans comesos contra la societat catalana, realitzat en connivència pels dos partits principals del país: PSC i CiU. Esperem que hi hagi la possibilitat de recolzar la gent de Cafeambllet i que s’apunti el major nombre de ciutadans possible.

1 comentari:

  1. Benvolgut Jordi,

    Això de "Cafeambllet" només és un símptoma, com d'altres que et podria explicar. La "cosa" s'està movent cap a uns espais més aviat inquietants.
    La veritat, em pregunto si els que ara han estat multats van ser a la metàfora de l'11 de setembre i si, en el supòsit que hi fossin, pensen que una cosa no té res a veure amb l'altra.
    Pel que fa a la jutgessa condecorada per Mas, només recomanar-te "Il contesto" de Sciascia, i més modestament el meu breu post sobre el tema: http://xavier-masso.blogspot.com.es/2012/10/sciascia-te-echamos-de-menos.html

    ResponElimina