dijous, 27 de setembre del 2012

Dissolució del parlament


Així doncs, potser tindrem un referèndum properament,o però el que no tindrem seran pressupostos de la Generalitat per l’any vinent. Una autèntica pena perquè en una situació com aquesta, quan els recursos són tan migrats caldria pensar molt bé com es distribueixen. Al capdavall si no hi ha data pel referèndum, com han dit, potser tampoc venia de dos mesos.  Hom podria objectar que el govern “dels millors” no té marge per negociar els pressupost de l’any vinent (el marge que li donava el PP) i segurament és cert. Fa por, però, pensar que han de negociar la creació d’un estat nou els que no tenen capacitat per negociar uns pressupost ordinari.

3 comentaris:

  1. Sí, com si els que ara mateix tenen les regnes d'un estat hagin sabut o sàpiguen com fer els pressupostos d'aquest estat. Fa gràcia però en un diari britànic han dit que com Espanya s'atreveix a dir que Catalunya hauria de sortir de l'euro, quan els que haurien de ser-hi fora són ells (o nosaltres, tampoc ara excloguem res si no hi som fora).

    És molt fàcil criticar quan tampoc se'n sap (per part del govern espanyol). Tan de bo callessin una mica i fessin el que els toca una mica millor. Potser ara no estaríem així.

    ResponElimina
  2. Ells, si mésno, han fet uns pressuposts, això si imagino que els esmenaren abans de la primavera!

    ResponElimina
  3. Si, amb el cul han fet els pressupostos, i això ho saps tu també. En tot cas, no deixem de ser pais de pandereta, no?

    ResponElimina